Behandling med Permanent makeup

​Permanent make-up kaldes også for mikropigmentering og semipermanent make-up.
Vi har specialiseret os i permanent makeup, og vi kan hjælpe dig med at få:

  • Velformede bryn
  • Smukt indrammede øjne
  • Flotte, let markerede læber
  • Optegning af skønhedspletter

Permanent makeup kan på en naturlig måde ændre det, som naturen ikke har udformet perfekt, og er derfor en naturlig forskønnelse af dine egne træk. Den permanente makeup skal ikke erstatte din daglige makeup, men kan være med til at tilføre det sidste, som naturen ikke har fuldendt. Hos Victorias skønhedsklinik, er vores udgangspunkt altid at skabe et naturligt resultat.

Permanent makeup er nemt og belejligt

Vi drømmer alle om at stå ud af sengen med den perfekte makeup og friskt udseende, ligesom på film. Med permanent makeup kan det lade sig gøre. Du gør både din hverdag og skønheds rutine nemmere og samtidigt er de penge, du bruger på permanent makeup, hurtigt sparet i makeup og renseprodukter gennem lang tid. En anden fordel er, at du slipper for den risiko for rynker, som almindelig makeup fremmer.

Min klinik er beliggende i Aarhus, hvor jeg tager imod mange kunder fra bl.a. Risskov, Horsens og mange andre steder.​

Naturligt og 3D permanent makeup

Jeg lægger stor vægt på, at permanent makeup ser så naturligt ud som muligt. Derfor bruger vi meget tid på at finde de rigtige farver og lave permanent makeup så den matcher og naturligt følger dine egne ansigtstræk.

Ligeledes laver vi øjenbryn med illusionen at hårstrå, i modsætning til ”tribal”, man normalt kender, hvor man laver bryn i én massivt udfyldt linje.

Vi udfører også permanent makeup i 3D. Det vil sige, at man lægger skygger og highlights til at give illusionen af f.eks. fyldigere læber. Ved behandling af bryn, udføres illusionen af 3D ved at tatovere hårstrå.

Ring til mig for at høre mere om priser

Kontakt mig på telefon 60 93 29 77 eller e-mail vhounisen@gmail.com for at høre mere eller booke tid.

null

3D Microblading - PHI brows

null

3D Bryn / hårstråteknik

Bryn

3D Bryn / hårstråteknik - Nål (lavet af maskine)3999 kr
3D Bryn / Opfyldning efter 6-8 uger (lavet af maskine)999 kr
Powder bryn2999 kr
Powder bryn / Opfyldning efter 6-8 uger (lavet af maskine)1000 kr
3D Microblading - PHI brows2900 kr
3D Microblading - PHI brows opfyldning 6-8 uger1.000 kr
3D Combi bryn / hybrid "ombre+hårstrå "3.500 kr.
Efterbehandling af combi bryn​1.000 kr.
3D Ar korrektionPris individuel​
null

Læber

Læber

Aquarelle lips3999 kr
Retouch999 kr
null

Powder bryn

Øjne

Eyeliner - enkelt (øvre eller nedre)1.790 kr
Eyeliner - opfyldning 4-6 uger enkelt (øvre eller nedre)1.000 kr
Eyeliner - begge (øvre og nedre)2.990 kr
Eyeliner - opfyldning 4-6 uger begge (øvre og nedre)1.300 kr
Artistisk eyeliner - ekstra bredde og/eller vinge3.990 kr
Artistisk eyeliner - opfyldning 4-6 uger ekstra bredde og/eller vinge1.500 kr

Retouch/Genopfriskning indenfor 1/2 – 2 år efter første behandling

Eyeliner1500 kr
Bryn1700 kr
Læber1700 kr

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er microblading

Permanent make up er en form for en overfladisk tatovering, som holder 2-5 år. Der findes forskellige former for udførelse af permanent make up, hvor microblading er en af teknikkerne. Med microblading er det muligt at skabe naturlige og meget fine hårstrå. Det er en teknik, hvor vi anvender en manuel pen. Herved kan vi skabe ganske fine og ultratynde strå, som ligner dine egne naturlige hår og skaber et naturligt udtryk. Med microblading har vi også mulighed for at korrigere brynenes facon.

Permanent makeup kan bruges til enten at fremhæve sine bedste ansigtstræk eller korrigere og kamuflere skønhedsfejl og asymmetri. Stort set ingen mennesker har et symmetrisk ansigt, og her vil permanent makeup være ideel. Det kan også være, at din ene læbe ikke er lige så fyldig som den anden. Eller måske har du fyldige læber, men uden farve. Her vil jeg ud fra forskellige teknikker og farvesammensætning rette op på dette.​

Dig der vil have gavn af permanent makeup:

  • Vil spare tid og penge
  • Vil stå ud af sengen med et friskt udseende
  • Er sportsudøver og vil gerne se godt ud uden sveden smelter makeuppen af
  • Har med alderen mistet farve eller hår
  • Har asymmetriske træk
  • Har mistet hår pga. sygdom

Varighed af permanent makeup afhænger af hudtype, slitage og hvor på kroppen, behandlingen udføres. Lyse hudtyper holder generelt dårligere på farve. Meget sol og slitage nedsætter holdbarheden. Bryn lavet med mikroblading vil vare ca. 1-1,5 år. Bryn lavet med maskinnål holder ca. 3-5 år. Eyeliner, læber, skønhedspletter osv. laves altid med maskine og holder 3-5 år.

Huden holder ikke på pigmenten efter kun én behandling. Derfor er der behov for 2 og nogle gange 3. behandlinger. Den 2 behandling skal tidligst foretages 4-6 uger efter 1. behandling.

Det tager gennemsnitligt 3 måneder for at den rigtige farve vises. For nogle få, oftest lyse, hudtyper, kan det tage op til 6 måneder.

Bemærk: Før din permanent makeup

Skal du have lavet læber og har haft herpes/ forkølelsessår, skal du have en pillekur før behandlingen kan udføres. Har du herpes i udbrud, udføres behandlingen ikke, da der vil være smitterisiko på resten af dine læber.​

​Bruger du olieholdige produkter på det område du skal have tattoveret, skal du være holdt med dette mindst én måned forrinden. Du må heller ikke have makeup på​ det område du skal have tattoveret, når du møder op tl behandlingen. I så fald, vil vi tage 120,- for rensning af huden.

Men hvad er permanent makeup? Er du interesseret i at høre mere om Swiss Color® og deres produkter, er du altid velkommen til at henvende dig på telefon: 6093 2977 eller vhounisen@gmail.com​​

Er du hypoallergiker, eller generel i tvivl om du kan tåle pigmenterne, bør du komme forbi dagen før og få en såkaldt priktest. Det gøres ved at jeg tattoverer en lille hudfarvet prik bag øret. Reagere du ikke allerisk inden for 24 timer, hvilket viser sig ved rødme og kløe på det tattoverede område, kan du trygt få fortaget din behandling.

Du bør ikke drikke kaffe eller alkohol inden behandlingen, da det kan ændre farven af pigmentet.

​Ved første behandling af bryn og læber, bør du sætte 3 timer af, for en god orden skyld, da jeg gerne vil give os god tid til at finde den rigtige form og farve.

Genopfriskningen tager ca. 1 time. Eyeliner tager 1 ½ t. ved første behandling og maks. én time til genopfriskning.​

Bemærk venligst at billederne af de færdige bryn, er taget lige efter behandlingen og farven derfor ofte er flere toner mørkere, end den rigtige farve.​

Vi er Swiss Color partner

Jeg er Swiss Color partner. Det sikreste og femte bedst solgte permanent makeup-mærke i verden! Swiss Color er producenter af alt inden for PMU og skiller sig ud ved, som de eneste, at fjerne 100 % af alle ion-oxider fra deres pigmenter. Det gør dem de sikreste i verden. Herudover er deres maskiner af så høj (schweizisk) kvalitet, at behandling næsten er smertefri, selv uden bedøvelse.​

Mine kunder er glade!

Vi har 4.4 StjernerGoogle.