Ansigtsbehandlinger

Ansigtsbehandling til både mænd og kvinder

Jeg tilbyder ansigtsbehandling til både mænd og kvinder, herunder også akne-behandling. Ved ansigtsbehandlinger bruer jeg altid de professionelle mærker UniverSkin, pHformula, Pressensa og New Cosmetic Concept samt professionelt udstyr og maskiner fra bl.a. Swiss Color® og EME®.

Du kan altid forudbestille en ansigtsbehandling, men er du i tvivl om, hvilken behandling du skal vælge, taler vi om det efter jeg har foretaget en hudanalyse.

Min klinik ligger i Aarhus, men du er altid velkommen uanset om du kommer fra Horsens, Risskov eller andre dele af landet.

Mine forskellige ansigtsbehandlinger

Basisbehandling

Hudanalyse, afrensning og peeling. Vælg mellem ansigtsmassage eller lokal udrensning. Afsluttende maske og cremepleje.

Luksusbehandling

Afrensning to gange og anti-age dobbeltpeeling. Lækker massage på ansigt, hals, decolté og skuldre. Maske inkl. øjne og hals. Afsluttende serum og creme samt eventuelt dag-makeup.

Oxygenbehandling – boost your skin!

En genial hudbehandling som for alvor gør noget ved rynker og finlinjer. En del af fremtidig hudpleje. Oxygenbehandling giver nyt liv til din hud med tilføjelse af 90 % ilt. Du vil se resultatet efter din første behandling, men jeg vil anbefale dig en kur med 6 behandlinger.

Derefter regelmæssig behandling, så din hud forbliver vital og flot. Før behandlingen afrenses og slibes huden let. Behandlingens varighed: 30-45 min.

​Lift MESO Koncept® fra Swiss Color®

Dette er en yderst effektiv ansigtsbehandling mod rynker og fine linjer. Ved en behandling med Lift MESO Koncept® bliver der først lavet små huller i huden, hvorefter huden påføres et serum, der passer til det område der behandles.

Disse serummer indeholder naturlige stoffer, der bl.a. binder collagen og har indvirkning på heling og gendannelse af væv. Du kan se tydeligt resultat efter 1. behandling. Behandlingen udføres med et apparat af høj kvalitet, der gør behandlingen smertefri.​

Målrettet og effektiv ansigtsbehandling

  • A.G.E. – Moden, ældet, for tidligt ældet hus. Begyndende linjer og rynker. Karsprængninger. Spredte pigmentpletter (”leverpletter”).
  • M.E.L.A. – Hyper-pigmentering. Pigmentskjolder forårsaget af overdreven sol, hormonelle forandringer (graviditet, overgangsalder, P-piller), stress.
  • A.C.N.E. – Akne, uren hud, fedtet hud. Grove ”åbne” porer, overfladiske ar. Effektiv akne-behandling til de kunder, der ønsker hjælp på dette område.
  • C.R. – Chronic redness. Kronisk rødme, karsprængninger, disponeret for rosacea, uren hud med meget rødme.
  • Ultimate skin resurfacing – En avanceret behandling, specielt udviklet til de kunder, der ønsker en behandling, hvor huden både får dybderens samt bliver forkælet med massage og maske.
    Pick me up – En behandling til kunder, der efterspørger en klassisk ansigtsbehandling, som har fokus på resultat.
  • M.E.S.O. glow skin resurfacing – En behandling, hvor de forskellige ældningsproblemer kan behandles på én og samme tid. Der arbejdes målrettet på hals, decolté og i ansigtet med speciel fokus på særlige problemområder som f.eks. øjne og mund. Naturligt collagen – induktion-terapi og en unik M.E.S.O. resurfacing solution arbejder på de ønskede fokusområder.

Book tid eller hør mere om ansigtsbehandling

Vil du bestille tid eller høre mere om priser på ansigtsbehandling, er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon, e-mail eller via formularen her på siden.

Behandlinger

Pick me up -behandling​​kr. 699,00 pr. behandling
Acne resurfacingkr. 410,00 pr. behandling
M.E.L.A.-behandling​kr. 520,00 pr. behandling
​Age resurfacing​kr. 410,00 pr. behandling
C.R. behandling​kr. 435,00 pr. behandling
SP Complexkr. 280,00 pr. behandling
Vita Ckr. 435,00 pr. behandling
Ultimate skin resurfacing​kr. 575,00 pr. behandling
M.E.S.O. glow skin resurfacingkr. 699,00 pr. behandling
E.Y.E. behandling 30 min.kr. 349,00 pr. behandling
NECK & decolleté 45 min.kr. 499,00 pr. behandling
H.A.N.D resurfacing 30 min.kr. 399,00 pr. behandling
Ar behandling 30 min. (Rolling og box)kr. 449,00 pr. behandling
​S.Tep behandling / universkin
* Ved køb af 4. behandling er pris 1.200 kr. pr. behandling (inkluderer personaliseret serum værdi af 900 kr.)
​kr. 1.600 pr. behandling

Kontakt mig for at bestille tid til ansigtsbehandling eller akne-behandling

Vil du bestille en tid eller høre mere om tilbud på ansigtsbehandling og akne-behandling, så er du meget velkommen til at kontakte mig på tlf.: 60 93 29 77 eller på mail: vhounisen@gmail.com, så tager vi os en uforpligtende snak. ​