Cellulite- og slankebehandling

God og effektiv cellulite- og slankebehandling

Hos Victoria Skønhedsklinik tilbyder jeg professionel cellulite- og slankebehandling for personer i bl.a. Aarhus, Brabrand, Risskov og omegn. Men hvad er cellulite? Vi kender også cellulite som ”appelsinhud” – det viser sig, fordi fedtet i underhuden ophober sig i små hulrum i bindevævet. Jo ældre vi bliver, jo stivere bliver bindevævet. Derfor opstår der buler og fordybninger i huden. Jeg tilbyder effektive cellulite-behandlinger til gode priser.

Forskellige metoder til slankebehandling

Endodermic massage

Denne slankebehandling udføres ved hjælp af en række udskiftelige og sterile hoveder, som med et sug, og sammen med kromoterapien (rødt og blåt lys) lader huden passere via to valser. Det skaber tilsammen en bevægelse i vævet. Derved sker der en ændring af bindevævets struktur, som giver en fastere konsistens af huden, en opløsning af fedt samt dræning af overskydende og ophobet væske. Massagen følger lymfens egen bane. Dermed opnås en bedre udskillelse af affalds- og giftstoffer samt en bedre tilførsel af ilt og næringsstoffer.

Circulation og udrensning

På baggrund af massage i bindevævet øges blodstrømmen fra venerne bemærkelsesværdigt. Derved styrkes det sug, som der naturligt er ved lymfekarrenes indmunding, hvilket virker yderligere befordrende for gennemstrømning af lymfe. Resolution 7 fungerer således som en udvendig pumpe, der ved et lavt tryk, efterfulgt af et højere tryk, motionerer og stimulerer blod- og lymfekar. Det øger cirkulationen for dermed at udrense fedt, protein og affaldsstoffer.

Har du operationsar eller strækmærker?

En slankebehandling gives samtidigt med en behandling af kroppen. For at reducere cellulite, ar og strækmærker behandlinger man også lokalt i det område, hvor de er.​

Man starter med at blødgøre/klargøre vævet ved hjælp af mikrobølger. Derefter er behandlingens formål at udspænde det belastede væv og genopleve det via blodgennemstrømning samt tilføre væske til den omkringliggende hud. Disse faktorer giver en ændring af huden omkring.​

Inden behandlingen er strækmærker og ar røde og hårde/dybe. Allerede efter første behandling ændres vævet, og ar og strækmærkers struktur bliver blødere. Desuden ændrer farven sig på arret og strækmærket til en lysere farve.

Kontakt mig og hør mere om cellulite-behandling

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for behandling af cellulite, ar og/eller strækmærker? Eller ønsker du en anden effektiv slankebehandling? Så skal du ikke tøve med at kontakte mig. Jeg står klar til at rådgive dig til at vælge den bedste metode til lige netop dine udfordringer.

Ring til mig allerede i dag på telefon: 60 93 29 77 eller send en mail til: vhounisen@gmail.com, så vender jeg tilbage hurtigst muligt. Jeg ser frem til at høre fra dig.