Permanent makeup er nemt og belejligt

Vi drømmer alle om at stå ud af sengen med den perfekte makeup og friskt udseende, ligesom på film. Med permanent makeup kan det lade sig gøre. Du gør både din hverdag og skønhedsrutine nemmere og samtidigt er de penge, du bruger på permanent makeup, hurtigt sparet i makeup og renseprodukter gennem lang tid. En anden fordel er, at du slipper for den risiko for rynker, som almindelig makeup fremmer.

Min klinik er beliggende i Aarhus, hvor jeg tager imod mange kunder fra bl.a. Risskov, Horsens og mange andre steder.

Hvad er permanent makeup?

Permanent makeup kan bruges til enten at fremhæve sine bedste ansigtstræk eller korrigere og kamuflere skønhedsfejl og asymmetri. Stort set ingen mennesker har et symmetrisk ansigt, og her vil permanent makeup være ideel. Det kan også være, at din ene læbe ikke er lige så fyldig som den anden. Eller måske har du fyldige læber, men uden farve. Her vil jeg ud fra forskellige teknikker og farvesammensætning rette op på dette.

Dig der vil have gavn af permanent makeup:

  • Vil spare tid og penge
  • Vil stå ud af sengen med et friskt udseende
  • Er sportsudøver og vil gerne se godt ud uden sveden smelter makeuppen af
  • Har med alderen mistet farve eller hår
  • Har asymmetriske træk
  • Har mistet hår pga. sygdom

Vi er Swiss Color partner

Jeg er Swiss Color partner. Det sikreste og femte bedst solgte permanent makeup-mærke i verden! Swiss Color er producenter af alt inden for PMU og skiller sig ud ved, som de eneste, at fjerne 100 % af alle ion-oxider fra deres pigmenter. Det gør dem de sikreste i verden. Herudover er deres maskiner af så høj (schweizisk) kvalitet, at behandling næsten er smertefri, selv uden bedøvelse.​

Naturligt og 3D permanent makeup

Jeg lægger stor vægt på, at permanent makeup ser så naturligt ud som muligt. Derfor bruger vi meget tid på at finde de rigtige farver og lave permanent makeup så den matcher og naturligt følger dine egne ansigtstræk. 

Ligeledes laver vi øjenbryn med illusionen at hårstrå, i modsætning til ”tribal”, man normalt kender, hvor man laver bryn i én massivt udfyldt linje.

Vi udfører også permanent makeup i 3D. Det vil sige, at man lægger skygger og highlights til at give illusionen af f.eks. fyldigere læber. Ved behandling af bryn, udføres illusionen af 3D ved at tatovere hårstrå.

Holdbarhed og efterbehandling

Varighed af permanent makeup afhænger af hudtype, slitage og hvor på kroppen, behandlingen udføres. Lyse hudtyper holder generelt dårligere på farve. Meget sol og slitage nedsætter holdbarheden. Bryn lavet med mikroblading vil vare ca. 1-1,5 år. Bryn lavet med maskinnål holder ca. 3-5 år. Eyeliner, læber, skønhedspletter osv. laves altid med maskine og holder 3-5 år.

Uanset om du vælger at få dine bryn lavet med mikroblading eller nål, foretrækker jeg at lave 1. behandling med mikroblading, da det giver det mest naturlige hårstrå. Ved 2. behandling tegner jeg de samme hårstrå op igen med enten mikroblading eller nål – afhængigt af hvad du vil have. Her er den eneste forskel holdbarheden.

Huden holder ikke på pigmenten efter kun én behandling. Derfor er der en 2. behandling inkluderet i prisen. Den skal tidligst foretages 4-6 uger efter 1. behandling.

Det tager gennemsnitligt 3 måneder for at den rigtige farve vises. For nogle få, oftest lyse, hudtyper, kan det tage op til 6 måneder.

Ring til mig for at høre mere om priser

Kontakt mig på telefon 60 93 29 77 eller e-mail vhounisen@gmail.com for at høre mere eller booke tid.

Permanent makeup

​Fremhæv dine smukkeste træk. Vi lægger vægt på det naturlige look og bruger meget tid på at finde det look, som passer til netop dine ansigtstræk. Nye behandlinger inkluderer en retouch/efterbehandling inden for 3 mdr.

3D Bryn / hårstråteknik - Mikroblading

2.990,00 kr

3D Bryn / hårstråteknik - Nål

3.990,00 kr

3D Microblading - PHE brows

Touch/retouch 500 kr

3.000,00 kr

3D Ar​eola Pigmentering/Korrektion

5.500,00 kr.

3D Ar korrektion

Pris individuel​

Lipliner

2.990,00 kr

Lipliner inkl. farvetoning

4.490,00 kr​

Lipliner m. fuld udfyldning

5.490,00 kr

Eyeliner - enkelt (øvre eller nedre)

1.790,00 kr

Eyeliner - begge (øvre og nedre)

2.990,00 kr

Artistisk eyeliner - ekstra bredde og/eller vinge

3.990,00 kr

​Retouch/genopfriskning inden for 1/2 - 2 år efter første behandling.​

Eyeliner

990,00​ kr

Bryn

1.190,00 kr

Læber

990,00 kr

Bemærk: Før din permanent makeup

Skal du have lavet læber og har haft herpes/ forkølelsessår, skal du have en pillekur før behandlingen kan udføres. Har du herpes i udbrud, udføres behandlingen ikke, da der vil være smitterisiko på resten af dine læber.​

Bruger du olieholdige produkter på det område du skal have tattoveret, skal du være holdt med dette mindst én måned forrinden. Du må heller ikke have makeup på​ det område du skal have tattoveret, når du møder op tl behandlingen. I så fald, vil vi tage 120,- for rensning af huden.

Men hvad er permanent makeup? Er du interesseret i at høre mere om Swiss Color® og deres produkter, er du altid velkommen til at henvende dig på telefon: 6093 2977 eller vhounisen@gmail.com​

Er du hypoallergiker, eller generel i tvivl om du kan tåle pigmenterne, bør du komme forbi dagen før og få en såkaldt priktest. Det gøres ved at jeg tattoverer en lille hudfarvet prik bag øret. Reagere du ikke allerisk inden for 24 timer, hvilket viser sig ved rødme og kløe på det tattoverede område, kan du trygt få fortaget din behandling.

Du bør ikke drikke kaffe eller alkohol inden behandlingen, da det kan ændre farven af pigmentet.

​Ved første behandling af bryn og læber, bør du sætte 3 timer af, for en god orden skyld, da jeg gerne vil give os god tid til at finde den rigtige form og farve. 

Genopfriskningen tager ca. 1 time. Eyeliner tager 1 ½ t. ved første behandling og maks. én time til genopfriskning.

Bemærk venligst at billederne af de færdige bryn, er taget lige efter behandlingen og farven derfor ofte er flere toner mørkere, end den rigtige farve.​

Nyheder​

Velkommen til Michelle​

Vi siger velkommen til kosmetisk sygeplejerske Michelle Hwiid Pedersen​.

Hvilken behandling skal du vælge?

Hvis du er i tvivl om hvilken behandlinger der vil virke bedst for dig og opfylde netop dine ønsker, så skriv gerne til os, og vi vil vende retur med gode råd og vejledning.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​vurderet 5 ud af 5 stjerner
​på baggrund af 17 anmeldelser fra Facebook

​"Man er altid i gode hænder her og Victoria er så dygtig til alt hun foretager sig."

Skriv til os

Hvis du har nogle spørgsmål til vores behandlinger, så er du mere end velkommen til at skrive til os, så vi kan hjælpe dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Victoria Beauty

Fredens Torv 1b
​8000 Aarhus

CVR: 26535603

Kontakt

☎ Tlf.: 60 93 29 77

✉ E-mail: vhounisen@gmail.com

Følg os

Vores facebookside