Mesoterapi – foryngelse af huden

Hos Victoria Skønhedsklinik tilbyder vi professionel behandling i form af mesoterapi. Vores klinik er beliggende i Aarhus, hvor vi har mange klienter fra blandt andet Risskov og Horsens.

Med mesoterapi kan man behandle:

  • Rynker
  • Slap hud
  • Pigmentering
  • Trætte øjne/mørke rander
  • Ar fra akne
  • Ar/sår
  • Strækmærker
  • Cellulite/appelsinhud
  • Alopecia/hårtab

Pris for mesoterapi: 1.200 kr.

Hvad er mesoterapi?

Mesoterapi er en behandlingsform, der udføres med en mesopen. Der køres med mesopen i et jævnt lag, hvorefter huden påføres en serum/creme med de stamceller, hyaluronsyrer eller vitaminer, der er udviklet til at behandle den aktuelle problematik.

Mesopennen har 12, 24 eller 36 ultratynde nåle, som penetrerer det øverste hudlag op til 1.000 gange i sekundet. Det er for at skabe direkte adgang for produkter til dermis – for at optimere effekten af produktet. 

Dette gør, at effekten er 400 gange større end ved almindelig påsmøring af produktet. Derudover er en behandling med mesoterapi langt mere smertefrit end tidligere behandlinger med ruller.

Mesoterapi stimulerer desuden produktionen af collagen, da kroppens naturlige reaktion er at reparere hullerne i huden ved straks at sætte gang i regenerering af huden samt skabelsen af nye hudceller.

Mesopennen kan justeres til at penetrere huden i 0,25-1,5 mm dybde, afhængigt af det område, der behandles samt den ønskede effekt. Der bliver brugt én ampul på pharmaceutisk niveau til hver behandling.

Rigenera 3

Oplev den nyeste teknologi og en helt ny revolution inden for ansigts- og kropsbehandling. Rigenera er et unikt system, der kombinerer tre højteknologiske teknologer i én. Behandlingen består blandt andet af softlaser, LED og vacuum massage.

Den kombinerede virkning af LED og softlaser giver en fotobiomodulation, der forbedrer vævets mikrocirkulation. Allerede fra første behandling vil du kunne opleve en effekt!

Book din tid allerede i dag

Ønsker du at høre mere om, hvad mesoterapi kan gøre for dig, kan du altid kontakte os. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål samt booke en tid til dig, hvis du ønsker at prøve behandlingen. Du kan også kigge forbi klinikken på adressen: Fredens Torv 1B, 8000 Aarhus.

Ring til os i dag på telefon 60 93 29 77 eller skriv til e-mail vhounisen@gmail.com. Vi ser frem til at give dig den bedste behandling!​

Hvilken behandling skal du vælge?

Hvis du er i tvivl om hvilken behandlinger der vil virke bedst for dig og opfylde netop dine ønsker, så skriv gerne til os, og vi vil vende retur med gode råd og vejledning.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​vurderet 5 ud af 5 stjerner
​på baggrund af 17 anmeldelser fra Facebook

​"Man er altid i gode hænder her og Victoria er så dygtig til alt hun foretager sig."

Skriv til os

Hvis du har nogle spørgsmål til vores behandlinger, så er du mere end velkommen til at skrive til os, så vi kan hjælpe dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Victoria Beauty

Fredens Torv 1b
​8000 Aarhus

CVR: 26535603

Kontakt

☎ Tlf.: 60 93 29 77

✉ E-mail: vhounisen@gmail.com

Åbningstider

Vi åbner en ny afdeling i Horsens d. 16/11-2020.​

* Victoria arbejder i vores nye afdeling.

Mandag *

10.00 - 18.00​

Tirsdag

10.00 - 18.00​

Onsdag

10.00 - 18.00​

Torsdag

10.00 - 18.00​

Fredag

10.00 - 18.00​

Lørdag *

Efter aftale​

Søndag

Lukket​