​Lash lift udført af professionel kosmetolog til en god pris

Drømmer du om at vågne med smukke og lange vipper hver dag? Så skal du få lavet et lash lift. Lige her hos Victoria Beauty tilbydes permanent vippebuk, som får dine øjenvipper til at være smukke hele døgnet rundt. 

Min klinik er beliggende i Aarhus, hvor jeg også gerne servicerer kunder fra Risskov, Horsens eller andre omkringliggende områder.

Når du besøger min skønhedssalon, vil du være i helt trygge hænder hver gang, uanset behandlingen. Jeg har været selvstændig kosmetolog siden 2005 og ved derfor, hvordan behandlingerne skal udføres professionelt. Jeg udfører altid behandlingen lige efter kundens individuelle ønsker og til en god pris.

Hvad er lash lift?

Lash lift kaldes også for permanent vippebuk og er i løbet af de seneste par år blevet en meget populær behandling at få lavet. Med et lash lift kommer dine vipper til at se både længere og sundere ud, og de har det smukke buk, uden at du behøver at bruge hverken vippebukker eller mascara.

Denne behandling er således velegnet til dig, som drømmer om at vågne med smukke og naturlige vipper hver dag.​

Selve behandlingen sker ved, at vipperne skånsomt bukkes ved hjælp af silikonepuder. Derefter får de en permanent væske, som er specielt designet til vipper. Behandlingen afsluttes typisk med en farvning af vipperne, som giver det bedste resultat.

Behandlingen holder typisk i 6-8 uger afhængigt af dine vippers type og kvalitet, samt hvordan de behandles efterfølgende.

Kontakt mig for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre mere om lash lift, eller ønsker du at bestille tid til behandlingen, så er du altid velkommen til at kontakte mig.

Jeg kan kontaktes på telefon 60 93 29 77 eller på e-mail vhounisen@gmail.com, så vender jeg tilbage hurtigst muligt og tager en snak om dine ønsker.​

Nyheder​

Velkommen til Michelle​

Vi siger velkommen til kosmetisk sygeplejerske Michelle Hwiid Pedersen​.

Hvilken behandling skal du vælge?

Hvis du er i tvivl om hvilken behandlinger der vil virke bedst for dig og opfylde netop dine ønsker, så skriv gerne til os, og vi vil vende retur med gode råd og vejledning.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​vurderet 5 ud af 5 stjerner
​på baggrund af 17 anmeldelser fra Facebook

​"Man er altid i gode hænder her og Victoria er så dygtig til alt hun foretager sig."

Skriv til os

Hvis du har nogle spørgsmål til vores behandlinger, så er du mere end velkommen til at skrive til os, så vi kan hjælpe dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Victoria Beauty

Fredens Torv 1b
​8000 Aarhus

CVR: 26535603

Kontakt

☎ Tlf.: 60 93 29 77

✉ E-mail: vhounisen@gmail.com

Åbningstider

Vi åbner en ny afdeling i Horsens d. 16/11-2020.​

* Victoria arbejder i vores nye afdeling.

Mandag *

10.00 - 18.00​

Tirsdag

10.00 - 18.00​

Onsdag

10.00 - 18.00​

Torsdag

10.00 - 18.00​

Fredag

10.00 - 18.00​

Lørdag *

Efter aftale​

Søndag

Lukket​