Kropsbehandlinger

Resolution 7

Resolution 7 er et unikt system til kroppens pleje og velvære. Den behagelige og afslappende behandling udføres helt uden risiko og bivirkninger. Behandlingen skaber harmoni og velvære i hele kroppen. Et sikkert og naturligt valg, når uønsket fedme og cellulitis (appelsinhud) skal bekæmpes.

  • Former og slanker
  • Reducerer cellulitis (appelsinhud)
  • Øger ilt- og blodcirkulationen
  • Reducerer strækmærker, ar og rynker
  • Smertelindrende ved muskel- og ledsmerter
  • Afhjælper væskeophobninger
  • Forbedre hudens spændstighed
  • Begrænse tidlig ældning af huden

Endodermic massage:

Behandlingen udføres ved hjælp af en række udskiftelige og sterile hoveder, som med et sug, og sammen med kromoterapien (rødt og blåt lys), lader huden passere via to valser. Det skaber tilsammen en bevægelse i vævet. Derved sker der en ændring af bindevævets struktur, som giver en fastere konsistens af huden, en opløsning af fedt samt dræning af overskydende og ophobet væske. Massagen følger lymfens egen bane. Dermed opnås en bedre udskillelse af affalds- og giftstoffer samt en bedre tilførsel af ilt og næringsstoffer.

Circulation og udrensning:

På baggrund af massage i bindevævet øges blodstrømmen fra venerne bemærkelsesværdigt.

Derved styrkes det sug, som der naturligt er ved lymfekarrenes indmunding, hvilket virker yderligere befordrende for gennemstrømning af lymfe.

Resolution Seven fungerer således som en udvendig pumpe, der ved et lavt tryk efterfulgt af et højere tryk motionerer og stimulerer blod- og lymfekar til øget cirkulation for dermed at udrense fedt, protein og affaldstoffer.

Operationsar og strækmærker:

Behandlingen gives samtidig med en behandling af kroppen. For at reducere ar/strækmærker behandler man også lokalt i det område, hvor de er. Man starter med at blødgøre/klargøre vævet ved hjælp af mikrobølger. Derefter er behandlingens formål at udspænde det belastede væv, genoplive det via blodgennemstrømning og tilføre væske til den omkringliggende hud. Disse faktorer giver en ændring af huden omkring.

Inden behandling er strækmærker og ar røde og hårde/dybe. Allerede efter første behandling ændres vævet, og ar og strækmærkers struktur bliver blødere. Desuden ændrer farven sig på arret og strækmærket til en lysere farve.​

​Resolution 7 - Én alm. behandling består af enten: mave, baller og lår, eller mave, ryg og arme.

Du kan også vælge en helkropsbehandling, som består af mave, baller, ryg, arme og lår.

Lipolaser

​Victoria Skønhedsklinik tilbyder lipolaser-behandling til reducering af de fedtdepoter, som du ikke kan træne væk.


Med lipolaser opnår du fedtsugning uden kirurgisk indgreb og helt uden smerter. Ved hjælp af laserteknologi går lipolaseren ind og stimulerer frigivelsen af triglycerider fra fedtcellerne.


Laserenergien trænger ind under huden og rammer fedtcellerne, som stimuleres til at frigive vand, fedtsyrer og glycerol. Derefter skrumper de behandlede områders fedtceller.

Du kan du få behandlet op til 4 forskellige områder på én gang, afhængig af områdets størrelse.

Lipolaser er en ny slankebehandling, hvor man ligger og slapper af, mens laseren sikkert og uden smerter smelter fedtet af de områder, man ønsker.

Lipolaser-behandling henvender sig til kunder, som er trætte af fedtdepoter på mave, baller, lår, hofter, arme eller hage.

Husk at drikke rigeligt med vand før og efter hver behandling

– dette er meget vigtigt!

Behandlingen med lipolaser foregår ved, at laserplader anbringes på huden. Der er 12 plader, som kan bruges på én gang.

Derefter trænger laserstråler gennem huden, netop dybt nok til at nå fedtlaget. Når lyset rammer fedtcellerne, sker der en kæde af begivenheder. Laserstrålen slår hul på fedtcellerne, så vand, glycerol og fedtsyrer bevæger sig ud af fedtcellen og ind under fedtlaget i huden. Fedtcellerne bliver derfor reduceret i størrelse.


Det fedt, som lipolaseren går ind og frigiver i kroppen, skylles ud via lymfesystemet.

Behandlingen egner sig både til kvinder og mænd og hjælper med at komme af med det fedt, som man ikke kan træne væk.


Resultatet er imponerende, fordi fedtmassen opløses på samme naturlige måde, som når kroppen bruger fedtcellerne til at producere energi.

Priser på Lipolaser

5 behandlinger: 3.999,00 kr.
1 behandling: 699,00 kr.

Du bestemmer selv, af de nævnte områder, hvor du have behandling. Behandlinger tager imellem 20 - 40 min.

Victoria Skønhedsklinik

​Fredens Torv 1b,
​8000 Aarhus

​CVR: 26535603

Mobil: 60 93 29 77

E-mail: vhounisen@gmail.com

fb-white-round Find os på Facebook

Åbningstider​

​Mandag:
​Tirsdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:
​Lørdag:
​Søndag:

12.00 - 18.00
​10.00 - 18.00
​10.00 - 18.00
​10.00 - 18.00
​10.00 - 18.00
​Efter aftale
Lukket

​Tilmeld dig nyhedsbrev