Ansigtsbehandlinger

Ved ansigtsbehandlingerne bruger jeg de professionelle mærker Pressensa.com, Farmacia Metalla Milano og PH Formula, samt professionelle maskiner fra bl.a. Swiss Color®og EME®. Ansigtsbehandlinger kan anbefales til både mænd og kvinder.


Du kan altid forudbestille en behandling, men er du i tvivl om, hvilken behandling der vil være bedst for din hud, taler vi om det, efter jeg har foretaget en hudanalyse.

NYHED: Lift MESO Koncept® fra Swiss Color®

Yderst effektiv behandling mod rynker og fine linier. 

Ved en behandlingen med Lift MESO Koncept®, bliver der først lavet små huller i huden, hvorefter huden påføres et serum der passer til det område der behandles. Disse serummer består indeholder naturlige stoffer der bl.a. binder collagen og har indvirkning på heling og gendannelse af væv. 

Du kan se tydeligt resultat efter 1. behandling​. 

Behandlingen udføres med et apparat af høj kvalitet, der gør behandling smertefri.

Basis-behandling

Hudanalyse, afrensning og peeling. Vælg mellem ansigtsmassage eller lokal udrensning. Afsluttende maske og cremepleje.

Pris: kr. 525,00

Luksusbehandling

Afrensning to gange, anti-age dobbeltpeeling. Lækker massage på ansigt, hals, decolté og skuldrene. Maske inkl. øjne og hals. Afsluttende med serum og creme samt eventuelt dag-makeup.

Pris: kr. 625,00

​​

Absolut-behandling

​Øjeblikkeligt lifting og fylde i væv: kr. 1299,00

Oxygenbehandling - Boost your skin!

En genial hudbehandling som​ for alvor gør noget ved rynker og finlinjen. En del af fremtidige hudplejer. Oxygenbehandling giver nyt liv til din hud med tilførelse af 90% ilt. Du vil se resultatet efter din første behandling, men jeg vil anbefale dig en kur med 6 behandlinger. Der efter regelmæssigt behandling så din hud forbliver vital og flot.

Før behandlingen afrenses huden og slibes let.

Behandlings varighed: 30-45 min.

Ansigt (inkl. øjne og hals): kr. 999,00

Decolté: kr. 399,00

​Kontrolleret skin resurfacing

pHformula er det første pharma-kosmetiske behandlingssystem, som er resultatet af en innovativ alliance mellem kosmetiske og medicinske recepter.

Behandlinger og produkter er baseret på teknologien bag ”regenerativ medicin”; processen hvor beskadigede celler erstattes af nye, eller huden stimuleres til at reparere sig selv. pHformula henvender sig specielt til klienter, der ønsker effektive, men ufarlige alternativer til kirurgiske indgreb.

Skin resurfacing betyder genopbygning/genoprettelse af hudens øverste lag epidermis og dermis. Kombinationen af alpha keto, alpha hydroxy, alpha beta og poly hydroxy syrer er helt unik. PH-DVC Kompleks er et yderst avanceret “leveringssystem”, der transporterer syrer, vitaminer, antioxidanter samt anti-inflammatoriske ingredienser sikkert og kontrolleret ned i huden.

Målrettet og effektiv behandling:

  • A.G.E. - Moden, ældet, for tidlig ældet hud. Begyndende linjer og rynker. Karsprængninger. Spredte pigmentpletter (“leverpletter”).
  • M.E.L.A. - Hyperpigmentering. Pigmentskjolder forårsaget af overdreven sol, hormonelle forandringer (graviditet, overgangsalder, p-piller) stress, “kemi”.
  • A.C.N.E. - Akne, uren hud, fedtet hud. Grove, “åbne” porer, overfladiske ar.
  • C.R. – Chronic redness. Kronisk rødme, karsprængninger, disponeret for rosacea, uren hud med meget rødme.
  • Ultimate skin resurfacing - En avanceret behandling, specielt udviklet til de kunder der ønsker en behandling hvor huden både dybderensen, bliver forkælet med en massage og maske.

  • ​Pick me up - En behandling til kunder som efterspørger en klassisk ansigstbehandling, som har fokus på resultat.

  • ​M.E.S.O. glow skin resurfacing - En behandling hvor de forskellige ældningsproblemer kan behandles på en og samme tid. Der arbejdes målrettet på hals, decolleté og i ansigtet og med speciel fokus på særlige problem områder, som delikate øjen område og omkring munden. Naturlig collagen - induktion terapi og en unik M.E.S.O. resurfacing solution arbejder på de ønskede fokus områder.

​pHformula controlled skin resurfacing er en accelereret form for eksfoliering og må ikke forveksles med en peeling. Almindelige kemiske peelinger forårsager ofte efterfølgende eksfoliering/afskalning, og mange tror fejlagtigt, at effektiviteten kan og skal måles udfra, hvor kraftig/voldsom denne afskalning er.

Med pHformula sker ændringen/ resurfacingen på celle-niveau og er derfor ikke altid synlig for det blotte øje. Der KAN komme let afskalning, men det er langtfra sikkert og har heller ikke betydning for det endelige resultat.

Behandlinger​

 Pick me up -behandling    

 kr. 699,00 pr. behandling

 Acne resurfacing  

 kr. 410,00 pr. behandling  

 M.E.L.A.-behandling 

 ​kr. 520,00 pr. behandling

 ​Age resurfacing

 ​kr. 410,00 pr. behandling

 C.R. behandling

 ​kr. 435,00 pr. behandling

 SP Complex   

 kr. 280,00 pr. behandling

 Vita C  

 kr. 435,00 pr. behandling 

 Ultimate skin resurfacing

 ​kr. 575,00 pr. behandling

 Dermassage

 ​kr. 649,00 pr. behandling

 M.E.S.O. glow skin resurfacing

 ​kr. 699,00 pr. behandling

 E.Y.E. behandling 30 min.

​ kr. 349,00 pr. behandling

 NECK & decolleté 45 min.

 ​kr. 499,00 pr. behandling

 Hånd resurfacing 30 min.

 ​kr. 399,00 pr. behandling

 Ar behandling 30 min.

 (Rolling og box)

 ​kr. 449,00 pr. behandling

Victoria Skønhedsklinik

​Fredens Torv 1b,
​8000 Aarhus

​CVR: 26535603

Mobil: 60 93 29 77

E-mail: vhounisen@gmail.com

fb-white-round Find os på Facebook

Åbningstider​

​Mandag:
​Tirsdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:
​Lørdag:
​Søndag:

12.00 - 18.00
​10.00 - 18.00
​10.00 - 18.00
​10.00 - 18.00
​10.00 - 18.00
​Efter aftale
Lukket

​Tilmeld dig nyhedsbrev