Ansigtsbehandling og akne-behandling til både mænd og kvinder

Jeg tilbyder ansigtsbehandling og akne-behandling til både mænd og kvinder. Ved ansigtsbehandlinger bruger jeg altid de professionelle mærker UniverSkin, PH Formula, Pressensa.com og New Cosmetic Concept Italy, samt professionelt udstyr og maskiner fra bl.a. Swiss Color®og EME®. 

Du kan altid forudbestille en ansigtsbehandling, men er du i tvivl om, hvilken behandling der vil være bedst for din hud, taler vi om det, efter jeg har foretaget en hudanalyse.

Min klinik ligger i Aarhus, men du er altid velkommen uanset om du kommer fra Aarhus. Brabrand, Risskov eller andre dele af landet.​​

NYHED: Lift MESO Koncept® fra Swiss Color®

Yderst effektiv behandling mod rynker og fine linier.

Ved en behandling med Lift MESO Koncept®, bliver der først lavet små huller i huden, hvorefter huden påføres et serum der passer til det område der behandles. Disse serummer indeholder naturlige stoffer der bl.a. binder collagen og har indvirkning på heling og gendannelse af væv.

Du kan se tydeligt resultat efter 1. behandling​.

Behandlingen udføres med et apparat af høj kvalitet, der gør behandling smertefri.

​Oxygenbehandling - Boost your skin!

En genial hudbehandling som​ for alvor gør noget ved rynker og finlinjen. En del af fremtidig hudpleje. Oxygenbehandling giver nyt liv til din hud med tilførelse af 90% ilt. Du vil se resultatet efter din første behandling, men jeg vil anbefale dig en kur med 6 behandlinger. Derefter regelmæssigt behandling så din hud forbliver vital og flot.

Før behandlingen afrenses og slibes huden let.

Behandlings varighed: 30-45 min.

Ansigt (inkl. øjne og hals): kr. 999,00

Decolté: kr. 399,00

Basis-behandling

Hudanalyse, afrensning og peeling. Vælg mellem ansigtsmassage eller lokal udrensning. Afsluttende maske og cremepleje.

Pris: kr. 550,00

Luksusbehandling

Afrensning to gange, anti-age dobbeltpeeling. Lækker massage på ansigt, hals, decolté og skuldrene. Maske inkl. øjne og hals. Afsluttende med serum og creme samt eventuelt dag-makeup.

Pris: kr. 690,00

Absolut-behandling

​Øjeblikkeligt lifting og fylde i væv: kr. 1299,00

Kontrolleret skin resurfacing

pHformula er det første pharma-kosmetiske behandlingssystem, som er resultatet af en innovativ alliance mellem kosmetiske og medicinske recepter.

Behandlinger og produkter er baseret på teknologien bag ”regenerativ medicin”; processen hvor beskadigede celler erstattes af nye, eller huden stimuleres til at reparere sig selv. pHformula henvender sig specielt til klienter, der ønsker effektive, men ufarlige alternativer til kirurgiske indgreb.

Skin resurfacing betyder genopbygning/genoprettelse af hudens øverste lag epidermis og dermis. 

Kombinationen af alpha keto, alpha hydroxy, alpha beta og poly hydroxy syrer er helt unik. PH-DVC Kompleks er et yderst avanceret “leveringssystem”, der transporterer syrer, vitaminer, antioxidanter samt anti-inflammatoriske ingredienser sikkert og kontrolleret ned i huden.

​pHformula controlled skin resurfacing er en accelereret form for eksfoliering og må ikke forveksles med en peeling. Almindelige kemiske peelinger forårsager ofte efterfølgende eksfoliering/afskalning, og mange tror fejlagtigt, at effektiviteten kan og skal måles udfra, hvor kraftig/voldsom denne afskalning er.

Med pHformula sker ændringen/ resurfacingen på celle-niveau og er derfor ikke altid synlig for det blotte øje. Der KAN komme let afskalning, men det er langtfra sikkert og har heller ikke betydning for det endelige resultat.

Målrettet og effektiv ansigtsbehandling:

  • ​A.G.E. - Moden, ældet, for tidlig ældet hud. Begyndende linjer og rynker. Karsprængninger. Spredte pigmentpletter (“leverpletter”).
  • ​M.E.L.A. - Hyperpigmentering. Pigmentskjolder forårsaget af overdreven sol, hormonelle forandringer (graviditet, overgangsalder, p-piller) stress, “kemi”.
  • ​A.C.N.E. - Akne, uren hud, fedtet hud. Grove, “åbne” porer, overfladiske ar. Effektiv akne-behandling til de kunder der ønsker hjælp på dette område.
  • ​C.R. – Chronic redness. Kronisk rødme, karsprængninger, disponeret for rosacea, uren hud med meget rødme.
  • ​Ultimate skin resurfacing - En avanceret behandling, specielt udviklet til de kunder der ønsker en behandling hvor huden både dybderensen, bliver forkælet med en massage og maske.
  • ​​Pick me up - En behandling til kunder som efterspørger en klassisk ansigstbehandling, som har fokus på resultat.
  • ​​M.E.S.O. glow skin resurfacing - En behandling hvor de forskellige ældningsproblemer kan behandles på en og samme tid. Der arbejdes målrettet på hals, decolleté og i ansigtet og med speciel fokus på særlige problem områder, som delikate øjen område og omkring munden. Naturlig collagen - induktion terapi og en unik M.E.S.O. resurfacing solution arbejder på de ønskede fokus områder.

Behandlinger​

Pick me up -behandling​

​kr. 699,00 pr. behandling

Acne resurfacing

kr. 410,00 pr. behandling

M.E.L.A.-behandling

​kr. 520,00 pr. behandling

​Age resurfacing

​kr. 410,00 pr. behandling

C.R. behandling

​kr. 435,00 pr. behandling

SP Complex

kr. 280,00 pr. behandling

Vita C

kr. 435,00 pr. behandling

Ultimate skin resurfacing

​kr. 575,00 pr. behandling

Dermassage

kr. 649,00 pr. behandling

M.E.S.O. glow skin resurfacing

kr. 699,00 pr. behandling

E.Y.E. behandling 30 min.

kr. 349,00 pr. behandling

NECK & decolleté 45 min.

kr. 499,00 pr. behandling

Hånd resurfacing 30 min.

kr. 399,00 pr. behandling

Ar behandling 30 min. (Rolling og box)

​kr. 449,00 pr. behandling

Kontakt mig for at bestille tid til ansigtsbehandling eller akne-behandling

Vil du bestille en tid eller høre mere om tilbud på ansigtsbehandling og akne-behandling, så er du meget velkommen til at kontakte mig på tlf.: 60 93 29 77 eller på mail: vhounisen@gmail.com, så tager vi os en uforpligtende snak. ​

Hvilken behandling skal du vælge?

Hvis du er i tvivl om hvilken behandlinger der vil virke bedst for dig og opfylde netop dine ønsker, så skriv gerne til os, og vi vil vende retur med gode råd og vejledning.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du har nogle spørgsmål til vores behandlinger, så er du mere end velkommen til at skrive til os, så vi kan hjælpe dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Victoria Beauty

Fredens Torv 1b
​8000 Aarhus

CVR: 26535603

Kontakt

☎ Tlf.: 60 93 29 77

✉ E-mail: vhounisen@gmail.com

Følg os

Vores facebookside